До безтями кохаю...

Тамара Ненчина
До безтями кохаю,
Душею своєю зігрію.
Моє серце палає,
Подивлюсь і німію.

Це не скажеш словами,
І не всім зрозуміти:
Коли душі співають,
Заставляють тремтіти...               

18.12.2010 02:00.