До щему, до крику, до болю...

Тамара Ненчина
До щему, до крику, до болю...
Ви це не почуєте, ні.
Така вже я є - обездолена.
Блукаю на самоті...

Самотність - це суто жіноче
І це мені кара небесна.
Душа помирає щоночі...
Та ранком, дай боже, воскресне!

20.12.2010 15:00.