Нiжнi струни душi жiночо...

Тамара Ненчина
Ніжні струни душі жіночої,
Різноманітні думки, різні долі.,
Як хочеться однієї стежини, співочої,
Та серце коханого тримати у теплих долонях.

Вранці біжу на роботу улюблену.
Ввечері поспіхом до своєї сім"ї.
Мрію про щастя земне, не надумане,
Молюся: БОЖЕ, всіх ...від біди бережи.
(14.02.2011г.)