Менi здаеться, що це все наснилось...

Тамара Ненчина
Мені здається, що це все наснилось.
У сні я побувала, як в раю...
Прокинулась і начебто прозріла.
Я йду до тебе...Довго-довго йду...

23.10.2010. 11:00.