Як часто ми

Андрей Владимирович Нестеров
Як часто ми питаємо у Бога:
"Де ж тую правду на землі шукать,
Скажи ж Ти нам, знедоленим й убогим,
Де Ти сховав любов і благодать?

Давав би кожному Ти стільки щастя,
Наскільки б він зумів би понести,
Щоб не було ніякої напасті...
Чому ж такий несправедливий Ти?"

А щастя в кожного біля порога,
Стоїть біля зачинених дверей.
Самі ми відвернулися від Бога,
Самі Його любові не берем.

І правду ми відштовхуєм гріхами,
Не хочем ні любити, ні прощать.
І лиш тому іще живі ми з вами,
Що береже нас Божа благодать.
21.11.2011