Не спiвай

Андрей Владимирович Нестеров
***
Не співай мені тії сумної,
Що колись малим ще я почув
Першою чудовою весною:
Я, нажаль, її ще не забув.

Квіточки зі мною говорили,
Розумів я звірів та птахів,
А тепер не маю тої сили:
Розуміть симфонії лугів.

То колись було, воно минуло,
Пролетіло, відцвіла весна,
Але серце ще не все забуло,
Ще лунає пісня та сумна.
23.02.1997