Араларны сагну хисе якынайта

Ямалеев Марс
Хэр     кешенен,   тормышында   бар   урыннар  ,
Уз   тобэге ,   Туган  иле  ,   Туган   йорты .
Утеп    еллар  ,   еракларда   булып    алар.
Араларны     сагну    хисе    якынайта.
 
Сагнып   кайтып   ашкынудан   сагышларга .
Кукрэк    тутрып    сулый    торган  ,   ж,ин,ел   хава.
Шул     мизгелдэ    кун,ел    шатлыкларга    тула.
Яшэрэсен, .    Ж,аннарын,а   шифа    була.

Нинди   бэхетле    мизгеллэр   бирэ   тормыш!
Туган   Илгэ  ,  Туган   йортка   Кайткан   чакта 
Ерак    ж,ирдэ     кешене    йортсэдэ     язмыш.
Ин,   шэфкэтьле     вакыт     була   Туган    якта!
                (22.11.2011.)