вона любила деяких... але не довго

Фиолетта
Вона  любила  деяки...  Але  не довго.  Та  вони  лишалися  просто  чужими,
Дивачка...  Озувала  високі  обцаси    і  робила  на  фейсі    макіяж  ідеальний,
А  якось  на  капоті  нашкрябала" Fuck!"…  Лицедійство  полишила  і  без  гриму
Всім  казала,  сміючись  в  обличчя:    "You  see  only  what  You  wanna"...

Вона  з'явилась,  з  туребки  діставши  купу  дріб’Язків  і клаптики  літа,
У  вівторок  минулий  перевезла  до  нього  валізу,  собаку,  мітлу...
"Я  Пеппі  Довгапанчоха.  Хочеш?  Скажи,  -  я    буду  тут  жити,
Хай  від  заздрості  здохнуть  сусіди,  я  на  дверях  прибила  табличку  нову".