Людмиле

Андрей Владимирович Нестеров
Людмилі

I знову думи, що ж робити з ними?
Ще ними мучався Кобзар.
І добрими, й смішними, і сумними.
Такий у голові базар...

Проте, не можна ж жити і не думать,
На те воно і є життя.
Бо ми таки... творєніє розумне.
Людина - це вам не сміття.

Отож, і бідний, бідний той наш розум.
Не зна, що з думами робить:
Чи знищити їх як оту загрозу,
Чи вже по-доброму дружить.
23.11.2011