ЛЮБИ МЕНЕ

Ната Максимец Морская
Люби мене, милий, різну– 
Ласкаву,веселу,грізну..... 
Люби василькову, світлу, 
 Та зимну і непривітну. 

 Кохай мов принцессу  ніжну 
 І відьму лукаву, грішну. 
 Усміхнену та покірну, 
 Розбещену, злу ,невірну!

Люби янголятко біле, 
Від гніву свого безсилу. 
 І вранці, і в нічку пізню
 Прости, що така я різна...