Яратыгыз энкэйлэрне

Ямалеев Марс
                - Энилэр коненэ багышлап -

Хормэт    итик    энкэйлэрне  ,    колеп   шатланган    чакта.
Кузлэренен,        нуры    белэн  ,  безне    сойгэн    вакытта.
Чишмэнен,    комеш    суыдай        ягымлы  назлы   сузе   , 
Шифа    булып    ж,анда   калсын  ,   салэмэт     булсын    узе.   
 
Якты    доньяга   тудырган    энкэй   ин,   изге   кеше ! 
Ярдэм    кулын    безгэ    сузган  ,  ташлап   булган   бар  эшен.
Купме   безне    коткэн    чакта  ,   кузеннэн   аккан   яше.
Офыкларга    табан    карап ,  сагышлар   алган   яшен.

Доньяда    безне    яратып  ,  куз     алмый     кайту   юлдан. 
Ягымлы     елмаю    белэн   ,  яшьтэн    ук   каршы      алган .
Тик   энкэйлэр    безне    ан,лап   ,   гафу   итэ    алалар .
Хэркайчанда      энкэйлэргэ   ,   без    булабыз  -    балалар. 

Яратыгыз     энкэйлэрне   ,   исэн   имин     чагында.
Эйтегеэ     назлы    сузлэрне  ,   курешкэн   чакларында .
Саран    булмагыз   беркайчан !   Нурлы  - якты  карашка. 
Укенечкэ   калдырмагыз  ,  кире   кайтмый   язмышлар.
                (25.11.2011г.)