Романтичная Кошка

Галина Ильина 5
Увидела Кошка
Летучую Мышь,
И крикнула ей:
- Далеко ли
Летишь?
Вернись!
Я не трону!
Летать научи!

Опять опоздала,
Кричи - не кричи,
Но снова
Смотрела она
Выше крыш.

А мимо бежала
Обычная Мышь.