життя

Сини Оувен
Життя, немов бурхлива річка,
Що з ' єднує всіх нас ,в єдине море.

Життя- це поклик починати все з початку,
Тонути в подиві  і відчувати біль.

Життя, несамовитий вир екстазу,
Поринувши в який, не виренеш ніколи.

Життя, твоє ,моє ,бажання.
 В майбутнє, поклик почуттів.

Життя, бурхливе, незрівнянне.
Вірним, дарить свій уклін.

Життя, будує сни і мрії,
Які від інших бережеш.

Життя- це поклик у пустині,
Дарує шанс останній.

Життя ,дарує білі крила.
Дає ще не один початьк.

Життя ти хочеш підкорити,
Бажаючи безсмертя.
Невпевнений ,останній крок,
У вічності блаженній.
Будеш благати на колінах,
Подарувать спасення.