про Петрика

Анка Ем
не можу дійти моменту,
коли порину у царство снів,
пам'ятаю з дитинства мультик,
там радили рахувати слонів

проте я зовсім не П'яточкин,
не засну, хоч додавай  до світанку,
але таки знайшла вихід-
рахую кожну твою веснянку