Шутливый суржик

Николай Бондаренко 2
Через часік,  або півторачки,
Наковтавшись голодной слини,
Дістаю із своєї заначки
Від любимої тещі млини.

Поковтаю млинці, як собака,
Та холодной водою запью.
А тебе, моя жінка-невдаха,
Покохаю, женюся  і … вбью.

                ***