Iснаванне без кахання..

Мира Мирная
Цi магчыма iснаванне
               без любовi... без кахання?..
                Вось бясконцае пытанне...

Звышку дадзена спазнанне -
                нездарма выпрабаваннi...
                турбаваннi... хваляваннi...

Немагчыма iснаванне без любовi...
               
                без кахання!!!




27.11.2011