Тобi

Наталя Мазур
Ти крізь пасмо дощів подаруй мені посмішку долі,
Простягни через простір в долонях свою теплоту.
В кришталевому серці сховай мої думи і болі,
В дивну мушлю скрути смуток той, що несе гіркоту.

Принеси  мені  віру  в  безмежному  морі  любові,
Віднайди  всі  слова  у  коштовній  перлині  душі.
Ніжну  пісню  твою рознесуть хай  вітри  світанкові,
Хай  зупиниться  час  і  народяться  нові  вірші.

Солов'ї  захмеліють  від  слів,  що  промовиш  до  мене,
А  досвітній  туман  твою  ніжність  візьме  в  небеса.
Загориться  кохання  в  мені,  наче  сонце  огненне,
Почуття,  що  ніколи  само  по  собі  не  згаса.



27.11.2011р.                21:45