Я знаю той отруйний присмак самоти

Куликова Елена
Я знаю той отруйний присмак самоти,
Та все ж люблю тебе безмежно і невпинно.
І байдуже мені – хто є насправді ти:
Чи-то лише примара, чи людина.

Я знаю – поруч тебе я сама,
Що, окрім болі, не даси нічого.
Але коли без тебе – то й мене нема.
..і я співаю голосом німого…