Не треба марних спод вань

Куликова Елена
Не треба марних сподівань –
Усе пройшло, що мало бути.
І ні надії, ні вагань.
Всі почуття уже відчуто.

Не треба зірки в небесах,
Зорі не треба у світання.
Що промайнуло – то вже прах!
Мені не треба сподівання.