Я Плохой

Марк Закутнев
*
Я Плохой,
Умойте руки,
Пусть вам будет хорошо.
Я Плохой,
Оставьте скуку,
И разбавьте все водой...

I Am All

Remember just four
**55*55**

Fifty Five Holy
Fifty Five One

Before Eternity

True reality beyond
of manifestation World

*********
Ketu
om ketave namah
om stram strim straum sah ketave namah

om shri ganeshaya namah
om shri maha ganapataye namah
 
*
Turiyatita-Avadhuta
Jivanmukta