аб сучасны ашейнег и иншыя сродки камункацыйи

Белос Гондурас
деффачки папег купил целехвон
верай и праффдай служыв довга ён
но мима лицяць есемеске парой.....
с тых пор фгалаве у нийё гимарой
------
деци чирнобыля! памятайця!
мабильнег -ни цацка а йисточьнег излучэния