Авыл киче

Гузэлия
Авыл киче.Кояш байый.
Донья сихри монга кумелэ.
Бер тынлык чолгап ала безне,
Бер тонге тавыш ишетелэ.

Рэхэт тэ сон шундый кичлэрдэ!
Йорэк тула дэртле хислэргэ.
Бар шомнар тарала шунда,
Э кунел лэззэтлэнэ!

Булган булса да бик лэ авыр,
Авыл киче бирэ шифасын.
Тонге hава hэм тэбигате
Тозэтэ йорэк ярасын!