вибач

Анастасия Начёсова
вибач, я не можу бути
з тобою...
мені надто складно,
надто тебе...
я боюсь сьогодні,
жахаюся вчора...
вибач, я не можу бути
без тебе...
я не існую як я,
мене нема...
у моєму серці немає
місця...
воно зайняте,
не тобою...
я уся наповнена
цим шаленим,
тим, що є ти...
полонила, здобула,
перетримала...
не треба мене спалювати,
бо я тону...