***

Анжелика Машина
Поговорімо про кохання

Поговорімо про кохання,
Як ми віримо, надіємось,
Не кажемо лиш у сподіванні,
Коли наодинці залишаємось!

Кохання – хрест і самотність,
В любові, як у боротьбі,
Виграє самозакоханість,
Немає вороття собі!

Любов – найвища насолода,
До неї виростають крила,
То є найвища нагорода,
За те, що я тебе любила!

Поговорімо про кохання,
Як я любила і зневірилась,
Кажу – мій хрест у сподіванні,
Любов моя про все довідалась!

28.11.11 р.