молодi авiатори

Лизавета Неноли
на розі подій
моя маленька пташка.
її великі мрії 
тонуть, наче сонце
в горизонті,
опускають вії.
мовчки плачуть,
відчувають біль,
відбувають послух.
у моєї пташки 
пухлина мозку,
мати читають їй казку,
земля стає плоскою.