Енергiя

Женя Чайка
Роки залишать, сьогодення іде далі, часу вистачає
Змінюся сьогодні, завтра, чи через неділю, та буде біль ще,
Ще трохи буде, та я стараюся - забуду, не повертаюся
Все не як раніше: любов і дружба - резон негативів, 
Не довгий час злетів і душевних співів. 
Тепер постійно в здогадах, ідиомних пошуках, 
З інтересом стукаю все по нових дверях. 
Матричним світом обмежена так звана "правда". 
Тільки зазирнув у себе - і ти інший завтра: 
Живучи поза межами стін, нову фаза зустрів, 
Починається нова версія нових днів. 

Енергія вирує у відкритому космосі, просторі, 
Де сьогодні є реакція, завтра не буде радості. 
Закрито, впечатано, стерто за строком давності; 
Любов замінена ненавистю, молодість - старістю! 

Дивись! Вогонь горить в наших очах навпроти - 
Значить так само йде боротьба між духом і плоттю. 
Вийти за рамки - мета кожного нового етапу, 
Зламуючи стелі вже не повернути, все тепер позаду! 
І не зловити моменту поглядом,зробити власноруч, 
Коли точка вдалині вже стає предметом поруч. 
Тепер сила наша зростає у власних руках,
Життя втрачається - за секунди. Ну, як? 
Ну як, чи вартий того втрачений час, 
Робити краще або в це вірити - що головніше для Вас? 
Все навколо змінювати або хвилини розмінювати, 
Шукати себе десь або шукати спокій тупо! 
Вогонь всередині горить давно - це, власне, опір
Це не вибір, це питання і пошук відповіді 
Вперед або назад, свобода або кінець розповіді! ;