Травень прикрасив мою Калиту

Сетара
Травень прикрасив мою Калиту,
Квiтнуть дерева,сонечко сяє,
Я по стежинцi до школи іду
А у садку соловейко спiває.

Радiсно й тепло мені на душі,
Гляну у гору-там небо високе,
Пишуться легко у серцi вiрші,
Як подивлюся на поле широке.

Як для майбутніх своїх немовлят
Ластiвка звила маленьке гніздечко,
Так і для нас,калитянських малят,
Краще на світі-наше містечко.

         травень 2011р.