Зiрка, зiронька моя

Сетара
Якось зірка з неба впала,покотилася,
А я Богу вiд душі помолилася,
Про родИну,Батьківщину та сонечко,
Щоб воно світило всім у віконечко.

Пр-в:
Зiрка,зіронька моя,люба зіронька,
Нехай ангели летять у хатиноньки,
Щоб раділи і великі і малі,
Добрі люди,що живуть на землі.

Впало з гілочки осіннєє листячко,
Повлягалися в колисочки діточки,
Бережи Їх вiд біди та вiд горенька,
Заступися за малих,милий Боженько.

Є у всесвіті квітуча краЇнонька,
Називається вона Украънонька,
Ти ЇЇ на світлий шлях,Боже,виведи,
Дай Їй доленьку,зглянься,Господи!