Нiч - фея

Раиса Андрющенко
Мрійливі  сутінки  чекають  зорепад,
Звучить  соната,  серце  просить  ласки,
Вечірній  час  створив  колаж-наряд
Для  ночі-феї  в  чародійній  казці...

Всміхнувся  місяць,  до  своїх  подруг,
Сріблястих  зірок,  що  дарують  мрії    -
Нестримне  щастя  розлилось  навкруг, 
Вселивши  в  душі  паростки  надії.

Торкання  рук,  зітхання  в  унісон,
Невтомність  гри  любовного  сп'яніння    -
Вуаллю  щедрості  прикриє  дивний  сон,
Що  шаленіє  від  кохання  та  горіння…