Люблю свою родину

Сетара
Люблю свою родину,
Люблю,мов небокрай,
І завжди серцем лину
У наш сімейний рай.

Там матінка клопоче
У будні і в свята,
Сумні у неЇ очі,
Але вона свята!

Мій тато кращий в світі,
Піклується про нас,
І щоб були ми ситі,
Працює повсякчас.

У мене є сестричка,
І братиків аж три,
Сестричка-круглоличка,
Брати богатирі.