як вм1еш т1льки ти

Ди Мэй
обійми так ніжно, як вмієш тільки ти,
так сильно-сильно до себе пригорни.
подивись на мене,як вмієш тільки ти,
своїм теплим поглядом зігрій під час зими.

доторкнись до мене,як вмієш тільки ти,
і дотиком своїм крізь ніч ти проведи.
усміхнись мені,як вмієш тільки ти,
і давай забудем про присмак гіркоти.

скажи мені як є,як вмієш тільки ти,
щоб в серці колючі обірвались всі дроти.
поцілуй мене, як вмієш тільки ти,
візьми червону стрічку і в коси заплети.

давай забудем все, як вмієм тільки ми,
й пройдемо по шляху,омитому слізьми.

3.12.11