Весело веселка пiсеньку спiва

Сетара
Весело веселка пісеньку співа:
"Гайда,дітки,гайда,дощику нема!
Сонечко крізь хмарки посміхнулось вмить,
І блакитне небо сяє та блищить.
Гайда,дітки,гайда,дощику нема,
Радо посміхніться,вже прийшла весна,
Голубий струмочок у лісок біжить,
І Земля-планета радісно кружить,
Лагідно лоскоче теплий вітерець,
Діти йдуть до школи парком навпростець."