Калитянськоi школи пороги

Сетара
(домашнє завдання)

Найяскравішу казку життя
Наче сон,нам дарує дитинство,
Наша школа-то старт в майбуття,
А знання-найдорожче намисто.

Приспів:
В нашій школі загальноосвітній
Вчителі,мов матусі,привітні,
Залюбки ми навчаємось тут,
Бо навчання-це радість і труд.

Мов дитячого серця частинка,
В школі кожне віконце-світлинка,
Наші мрії злетять до зірок,
Але парта-до них прерший крок.

Талісманом на долю знання,
Наче скарб,подарований Богом,
Долі учнів святе надбання-
Калитянської школи пороги.