Не коханкою, а коханою

Жанна Безценная
Не коханкою, а коханою
Хочу бути твоєю я...
Від твоїх поцілунків п’яною
Шепотіти твоє ім’я
І напитися томної ніжності
Неосяжних південних степів....
І купатись в солодкій свіжості
Моря страсних твоїх почуттів.
Стати хочу тобі криницею
Я в гарячім твоїм краю,
Щоб кохання живою водицею   
Втамувати спрагу твою...
Стать з тобою одним єдиним:
І душею і тілом одним!
І щоб більше ніхто, коханий,
Нас з тобою не розділив...