Шепочучи листя ляга...

Валентина Пащенко
Шепочучи листя лягає під ноги
Осені час
Довгими стануть скоро дороги
Вона завітає до нас

І листя зелене колишуть ще клени
Інші дерева й трава
І дивиться зоряне небо на мене
Ще осені суму нема

Туман застилає і ріки і доли
І мовби експресом час мчить
Ще сонечко тішить земнії простори
Та осені нота бринить
          01.09.04р.