Землi тяжiння

Люся Антонова
    Яке ж воно п'янке 
       Землі тяжіння,
     Де народилась ти
        І де жила.
    Яке ж воно п'янке
       Землі тяжіння,
    Що силу і наснагу
       Нам дала...........


    .... Здається, що там,
     Переїхав і живеш.
 А відчуття - як в невагомості.
  І ніби відірвався і летиш
     У холодно-німотному            
         космосі.