Успамiнаеш?..

Мария Хрусталёва-Перчик
  Ці ўспамінаеш?
          Вечар лёгкім сумам
  Дрыготкія мае
           ахіліць плечы...
  Па-здрадніцку
           ўпадзе ціхенька ў думы...
  Пустэча горкая ў душы...
           Пустэча...