На каханне я...

Мария Хрусталёва-Перчик
  На каханне я
          з Адвечнасці гляджу:
  Яно адно ніколі не знікае.
  І я не проста
          па Зямлі хаджу -
  Жыццём усім
          каханне ўхваляю...