Ни гадай

Валерий Шолдя
Там де стежки разом йдуть,
Де тумани не заснуть -
Вперше ми з тобою закохались!
Ось і зірки в вишині
Нам сміялись по весні -
Своїм щастям ми зачаравулись.



        Приспів:
Не гадай, кохана, не гадай -
Ти лиш в моїм серці,так і знай!
Дай мені напитись, як води,
Ту краплину щастя від роси!




Непомітно дні минуть
І дощами не зітруть,
Знаю ми давно не зустрічались ...
Я прошу, лиш ти повір -
Як швидким потоком з гір,
Повернусь, щоб ми не розлучались!



        Приспів:
Не гадай, кохана, не гадай -
Ти лиш в моїм серці,так і знай!
Дай мені напитись, як води,
Ту краплину щастя від роси.