Не! Нiколi нi з кiм не згаджуся...

Мария Хрусталёва-Перчик
  Не! Ніколі ні з кім
                не згаджуся,
  Быццам дождж -
              непатрэбны і сумны!
  Ён - пяшчотны, ласкавы,
                гаючы!
  Адганяе нядобрыя
                думкі.