Smile

Юлианна Андреевна
Сніжинки у долонях
За вічністю в погонях
Моментів не цінуєм
Життя своє марнуєм

Та посмішка всім личить
Як сонячний промінчик
Без неї неможливо
Вона - шматочок дива

І пальцями по тиші
Притишкнемо як миші
Та подих затамуєм
Своє життя врятуєм

Я поруч із тобою
І щастя наче вдвоє
Й миті не сумнівайся...
Посміхайся!!!
 
                (5.11.2011)