There is no...

Дарья Пасечник
не буває творчої залежності
від людей, від музики, від слів
в повній тиші, в мирі чи збентеженості
я пишу про те, про що схотів.
розбиваю дні на репетиції
забуваю все у текстах п’єс
і свої нездійснені амбіції
так давлю, щоб слід їх навіть щез

не буває творчої віддушини
я пишу і значить я живу
між двома світами, себто, душами,
наче в безвість, в новий вірш пливу.

я пишу самотньо, самовіддано
я завжди і зараз теж – пишу
вічність паузи, хвилююча й незвідана



я пишу дишу пишу дишу.


06.11.2011.