Ой, весна

Сетара
Щебече пташка,теплу радiє ,
Вона плекає свою надію ,
А я маленька,я українка ,
Тому щаслива моя стежинка.

Пр-в:
Ой,весна,весна,весна,
І квітуча і рясна ,
З неба посміхається сонечко,
Ой,весна,весна,весна,
Радість людям принесла-
Зранку загляда у віконечко.

В моїй долонці неначе зірочка,
Горить-палає червона квіточка,
Примружу очі свої дівочі,
І все так буде,як я захочу.

А я маленька,а я весела,
Затишно й гарно в моїй оселі,
А я здорова,а я вродлива,
На Україні живу щаслива.