Ос нь в сел

Дмитрий Демуз
«Пройшла любов – зав*яли помідори»…
Морозом «вдарило» на березі капусту…
Курей не топче півень у Федори…
І на Душі чомусь так гидко й пусто…

Візьму «півлітру» та й гайну до кума…
Кума  «яєчню по-домашньому» піджарить…
Посидим…  вип*єм…  заспіваєм пісню… -
«Щоб діти поїзда ніколи не боялись»…

Та й знов додому… Де моя Маруся
Мене чекає…  Певне з макогоном…
Бо я ще вчора «обнаружив» бутля
З  хорошим, першосортним самогоном…

P.S.
Розповів старий Онисько,
У котрого пуп так низько…
Як женився він на Прісці –
Ледве не втопився в мисці…
Як спитаєте про дату –
Відповім: – давно… «когда то»…

             Дмитро Демуз