Вада Жывая

Зорка Купальская
Калі знаходжуся ў адчаі,
І выйсця не відаць ні ў чым,
Успомню: я - вада жывая,
Сагрэтая Агнём Жывым...


Вариант
И каждый раз напоминаю
Себе о самом главном том,
Что человек - вода живая,
Согретая Живым Огнём ,,,,