Стара яблуня

Наталя Мазур
Уже  грудень,  хоча  й  плюс  дванадцять.
Я  дивлюся  на  сад  яблуневий.
Погляд  мій  зупинився  зненацька
На  межі,  де  паркан  металевий.

Притулилася  там  самотою
Стара  яблуня,  пишна  й  розлога.
Жовті  яблука  ваблять  собою,
Серед  сірого  віття  німого.

Постою  біля  неї  хвилину,
Щоб  згадати  про  бабине  літо,
Бо  й  мої  літа,  хоч  і  на  зиму,
Та  душа  вся  любов'ю  зігріта.

06.12.2011р.                13:50