Знову зима забарилась...

Валентина Пащенко
Знову зима забарилась в дорозі,
Знову я з нею зустріться не в змозі.
Чорні дерева чекають і ждуть,
Без снігу, морозу не можуть заснуть.

Де ти , зима, тебе я гукаю,
Вся природа давно на тебе чекає.
Де твоя теплая білая шуба?
Заждалися всі, приходь до нас, люба!

Хай повітря навкруг від морозу дзвенить,
Хай земля і трава і дерева - все спить
Закутай їх в білий пухнастий сніг
Щоб до весни відпочить кожен зміг!