Не варто обр зати думц крила

Натали Головко
Не варто обрізати думці крила
І замальовувати сірим порожнечу.
Тепер мовчу. Тоді сказати не зуміла,
Що більше за життя тебе любила.
І очі, повні сліз, чекають неба ласки,
І вулиці нічні пробуджують печаль.
Ні, не для того я кохала,
Терпіти щоб образи і поразки,
Я просто вірила в кохання,
Викликавши в тебе скупий жаль.
На вітрі розвівається волосся,
Заплетене раніш в тугу косу.
Ридання чується глухим різноголоссям
І втомлено пірнає у росу.
Пробач. Мої почуття недоречні,
Я знищу їх, тільки-но розпалю вогнище.
І зникну з твого життя назавжди,
Лиш сумуватиму тихо
За твоїм ніжним голосом…