л де ир

Исмайлов Махаббат
Ајлар,  илл;р  кечир,ф;силл;р   ;т;р. 
Јаш  ;ст; јаш  ;;лир  гысалыр   ;м;р,
Заманын   сааты   ;з  ишин    ;;р;р,
Бир  аз   тез., бир  аз   ;е;   буну   бил   дејир.
Јурдуна,   јувана    гајыт   ;;л   дејир...

С;нинч;н   аглајыр   Иса   булагы,
Сыныб  Хан чинарын  голу,будагы,
Булуддан  бојланыб  Зијарат  дагы,
Узагдан-узага    с;н; ;л   едир,
Јурдуна. јувана   гајыт  ;;л   дејир.

Г;ррб;тд;  иланлар  с;ни   чалын;а,
;зрајыл  ;аныны   ;;либ   алын;а,
Араз гузу   кими д;ш;б   ардын;а,
;;р;с;н   гача;ан,  неч;  ил   дејир,
Јурдуна,   јувана    гајыт  ;;л   дејир....

Ода  ;;ср;т   галыб  о;аг  дашлары,
Саралыб  с;ј;д;н  салхым   сачлары,
Торпага   с;јк;нмиш   м;зар   дашлары,
;;р;мч;к   торуну  бир  ;;л  сил   дејир.
Јурдуна ,јувана  гајыт   ;;л   дејир.....

Гој  сынсын   булагда   суда   с;;;н;ин.
Јансын  о;агларда,  одда    дил;јин,
М;;;бб;т     в;т;нсиз    бизик   дид;р;ин
Буну б;д;н,   ш;ур,агыз,  дил   дејир,
Елин;,   обана   гајыт   ;;л   дејир........
------------------------------------------------------------