Курсанти

Борис Праздников
Марш курсантів Академії сухопутних військ
  імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Академічні корпуси стоять у Львові
Там, де країни західний рубіж...
Вчимось,як Сагайдачного герої,
Відбити дружно будь-який грабіж.

Ми пам'ятаєм прапори Свободи,
Всіх українських бойових фронтів,
Які звільняли західні народи,
Ті, до яких йдемо, як до братів.               Приспів:*

Якщо загроза скличе нас до бою,
До подвигу Присяга поведе,
Пліч-о-пліч переможемо в двобою,
Звитяжна Слава знов до нас прийде.

Тримаєм зброю сильними руками,
Собі в навчанні раду даємо.
Ми гордимось курсантськими рокам,
Життя своє Вітчизні віддамо!                Приспів:*

**********************************************************
* Приспів:
                Процвітай,- Альма-матер!
                В офіцерських серцях заповіт:
                "Честь, Україна, Відвага" -
                Нам наказ як у війську служить!

"Марш курсантів" - був опублікований в журналі "Офіцер України" №13(14)/2011р.
без приспіву, як вірш в розділі - На конкурс - "Моїй Армії - двадцять років!"
під підписом Борис БУДНІКОВ,випускник ЛВВПУ 1978 року,полковник у відставці.